Fetter Eriknek (EOLO-KOMETA Cycling Team) a januári térdsérülése miatt ki kellett hagynia közel 2 hét edzést, a mallorcai egynapos versenyeket és az Antalyai Kört is.

Hirdetés

Miután rendbejött a térde, elutazott Tenerifére egy intenzív, 2 hetes egyéni edzőtáborba, ahol beleadott mindent, amit csak lehetett, hogy újra formába kerüljön, így csak edzett, pihent, és nagyon figyelt az étkezésére. „Úgy érzem, hogy sikerült pótolnom a kimaradt időszakot, nagyon jó erőben érzem magam, pont itt az ideje elkezdeni a szezont” – mondta Fetter Erik, aki így a február 24. és 27. közti Gran Camiño 4 naposon kezd. A verseny Galícia négy tartományába kalauzolja a kerékpársport rajongóit, amit érdemes lesz követnünk, hiszen az EOLO-KOMETA Cycling Team kapitánya Fetter Erik lesz, azért fog küzdeni ő és a csapata, hogy az összetettben minél jobb eredményt érjen el.

Az utolsó etap egy 15,8 km-es időfutam lesz vasárnap, itt idén először felvehetem a bajnoki mezemet, amit nagyon várok. Valószínűleg itt fog eldőlni nagyrészt az összetett is” – jelzi előre Fetter Erik.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet