Hihetetlen videóval jelentkezett a 444: egy olvasójuk történetét mutatták be, aki a Podmaniczky Frigyes tér – egyébként erősen vitatható módon kivitelezett – kerékpáros infrastruktúráján szenvedett balesetet. A mutatványnak egy 10 ezer forintos csekk lett a vége úgy, hogy a baleset egyszemélyes volt, és károkozás sem történt.

Hirdetés

A lekopott felfestése, idiótán kivitelezett lehajtói miatt sosem volt a budapesti kerékpárosok kedvenc helyszíne a nem is olyan rég felújított Podmaniczky Frigyes tér (az M3-as metró Arany János utcai megállója). A 444 videójának főszereplője, Kristóf is az egyik padkát nézte be, aminek csúnya bukta lett a végeredménye. Kristófnak csúnyán felszakadt az álla, egy járókelő mentőt is hívott hozzá, de ha ez még nem lett volna elég, megjelent egy rendőrautó is.

A végeredmény: 10 ezer forintos bírság, amiért Kristóf nem mérte fel jól az útviszonyokat. Értjük, hogy ebből akár komolyabb baleset is lehetett volna, de az nem merült fel, hogy a balesetet esetleg a rossz infrastruktúra is okozhatta? Bízunk benne, hogy a csekk kiküldése mellett a helyszín biztonságosabbá tételén is dolgoznak az illetékes szervek.

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet