Az EF Pro Cycling meze eddig is a legfeltűnőbbek közé tartozott, azonban most egy szponzor kérésére egészen elvetemült irányba mentek el, aminek eredményét a Giro d’Italia csapatbemutatóján láthattuk először. A módosításra minden bizonnyal nem csak a szponzor, de a Giro iránt érzett tisztelet miatt került sor, ugyanis az EF eredeti színei összekeverhetőek a rózsaszín trikóval.

Hirdetés

Az EF egyik szponzora, a Palace gördeszkamárka szabad kezet kapott a csapattól, és nem is vették félvállról a feladatot. Állításuk szerint a kissé pszichedelikus hatást keltő végeredményt a ’90-es évek gördeszkás viselete ihlette. A fura formák és minták mellett a mezeken megjelenik a márka egyik kabalaállata a kacsa is.

A különleges motívumok és a kacsa a kerékpárokon is feltűnnek, ráadásul az ecuadori bajnok, Jonathan Klever Caicedo mezén sem végeztek félmunkát.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet