Eső, erdő és tengerpart

fotó: Greczi István / Strava

Mi bringások is sokfélék vagyunk, valaki az aszfaltot szereti és valaki az erdőket rója. Egy biztos, mindenki megkeresi a számára legígéretesebb útvonalat, csak hogy meglegyen a napi adag bringázás.

Esőkerülő

Hirdetés

Van az úgy, hogy látjuk az esőfelhőket, de azért nekivágunk, hátha belefér az adott napi szakasz. Így volt ezzel Tamás is, akinek ezúttal nem sikerült a felhőkerülés és alaposan elázott. Azonban minden eső után egyszer kisüt a nap! Ő is kapott egy jutalomszivárványt a kör végén! ?

fotó: Horváth Tamás / Strava

Közből-közbe

Áron egy gyors útvonalon tekert a Szigetközből a Rábaközbe. A 79 kilométeres út Győrből indult és Mosonmagyaróvár érintésével egészen Csornáig kerekezett. A terep majdnem teljesen sík, ellenben érdemes megállni egy-egy fotóra az említett városokban is.

Tengerparti napsugarak

István még kiélvezte a nyárutó melengető napsugarait Horvátországban, természetesen bringázva. A 39 kilométeres távon 783 méternyi emelkedőt mászott meg, de megérte, hiszen csodás naplementés fotókat készíthetett nekünk! ?

Délutáni KOM

Zsolt egy csodás délutáni programot választott a napja zárásaként. Reziből indulva tett egy 114 kilométeres remek montis kört 1455 méter mászással, hogy az edzés is meglegyen. Jutalma egy jól megérdemelt KOM lett a bringás délutáni programért.

fotó: Takács Zsolt / Strava

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Greczi István

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet