Határon túli kitekintő

Fotó: Darvas Tamás/Strava

Miközben hazánkban az első hó is leesett a héten, a Flowcycle Strava csoportjának szerencsésebb tagjai külföldön tekerhettek az itthoninál ideálisabb körülmények között

Hirdetés

Spanyol életérzés

Tamás Spanyolországban süttethetné a hasát, de mivel ő nem ezért ment, inkább tekert néhány emlékezetes edzőkört. Hegyes vidéken és csodás partmenti szakaszokon taposta a pedált 153 kilométeren keresztül. Szintben sem volt hiány, így kétezer méter fölé kúszott az is.

Fotó: Darvas Tamás/Strava

Edzőtábor Brac

Adam edzőtáborozni ment Horvátországba, ahol még a nap is szebben is süt. Brac szigetén tekert 123 kilométer. Gyűrte a hegyeket is, így 2312 méter szintet is mászott, hogy teljes legyen az edzőnap. Pihenésként fotózott néhányat a kikötőben is, ha már ilyen szép helyen készülhet fel a következő szezon top formájára.

Fotó: Adam Szirmai/Strava

A hollandok tényleg sokan bringáznak

Kornél Amszterdamban ellenőrizte, hogy tényleg bringásnemzet-e a holland. Amszterdam belvárosában tett egy autentikus holland kört, ahol természetesen le is fotózott pár helyi biciklit. Megkóstolta helyi finomságokat is és megállapította, hogy bizony a hollandok tényleg sokat tekernek.

Fotó: Kornél Steinbach/Strava

Csapatos monti Pozsonyban

Dávid többedmagával vágott neki a pozsonyi pályáknak, ami igencsak élvezetes kiruccanásnak bizonyult. 73 kilométert tekertek 2000 feletti szinttel és sok-sok élménnyel. Flow trailek, izgalmas DH szakaszok és jó társaság. Mi mást kívánhat az ember egy ilyen kiruccanástól?

Címlapfotó: Darvas Tamás / Strava

Bármerre is jártok, osszátok meg velünk is a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet