Néhány hete már hazánkban is megjelent egy apró újítás a Stravában, aki figyelmes, vagy elég kitartó, már találkozhatott vele. Ez a Local Legend elismerés, mely az Achivements résznél jelenik meg az arra érdemeseknél.

Hirdetés

Hogyan lehet kiérdemelni a kis arany koszorút? Azok kapják, akik a legtöbbször teljesítenek egy adott szegmenst a legutóbbi 90 napban. Tehát itt nem a sebesség számít, hanem a teljesítések száma. Vagyis akik szorgalmasak, jól tűrik a monotonitást és bevált útvonalakat részesítik előnyben – azok nagyobb eséllyel indulnak az elismerésért! ?

Az összesítésben hasonló kategorizálást láthatunk, mint a KOM-ok esetében. Láthatjuk, hogy hányadik helyen szereplünk jelenleg a többiekhez képest, és itt is külön listában szerepelnek a hölgyek eredményei.

A lényeg: Te menj végig az adott szegmensen legtöbbször 90 napon belül.

Figyelem: csak a nyilvános aktivitások kerülnek értékelésre, amelyeknél a láthatóság Everyone-ra van állítva!

Amennyiben le szeretnénk kerülni a listáról, mobilon kattintsunk az értesítés felső sarkában található kis információs ikonra. Itt lehetőségünk van leiratkozni a listáról bármikor. Aranykoszorú vadászatra fel! Lássuk, kik lesznek a Flowcycle Strava csoportjának helyi hősei! ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet