A Chiara nevű ciklon ugyan csak érintette térségünket, mégis remek alkalmat adott egy kis rekorddöntögetésre az elmúlt héten.

Hirdetés

Gondoltam csak ráfordulok erre a szélre 👍

Amikor Hibácska Peti ilyen körülmények között azt írja egy egyszerű hatvan kilométeres körről, hogy “Ezdejólesett 😂”, akkor sejthetjük, hogy nem valami egyszerű menetről volt szó. “Perceived Exertion: Max Effort” – szóval megérzésünk megerősítést nyert, ráadásul mindezt az Alföldön csinálta, amiről pedig tudjuk, hogy amilyen csodálatos, olyan kegyetlen is tud lenni.

2019 legjobb kerékpáros túrái

“Nem esett olyan jól, mint amilyen jól esett”

Fotó: Biki Norbert / Strava

Chiara szeszélyes egy szerzet volt. Kinek koronákat adott, másokat kényszertetrischallenge-elt. Norbert biztos nem így képzelte el az aznapi bringázást.

Szeles megázós mtb 🌬️🌧️

Fotó: Király Miklós / Strava

Miklós szomorúan tudósítja, hogy a Nagykállótól északra található Harangodi-tó eltűnt, de szerencsére ezúttal mindez szándékos és irányított folyamat. A szon.hu portál megkérdezte az illetéseket, így riportjukból kiderült, hogy mederkotrási és korszerűsítési munkák zajlanak a tónál.

Már megint egy 40%-os

Fotó: Elek Zoltán / Strava

Lassan már meg sem lepődünk, amikor ilyen táblát látunk, de akkor íme egy újabb gyöngyszem Érdről Zoltánnak köszönhetően. Ilyenkor persze általában a közútkezelő költői túlzásáról van szó, és a szintrajz alapján ez ezúttal is megerősítést nyer. De ha már itt tartunk: ti tudtok valóban 40%-os vagy még meredekebb épített útról Magyarországon?

Címlapfotó: Király Miklós / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet