Egy új márkanév alatt, Serial 1 néven tervezi piacra dobni a legendás motorgyártó új e-bike szériáját. A világjárvány miatt hihetetlen ütemben növekvő elektromos kerékpár piacra szeretne betörni ezzel a lépéssel az ismert motorkerékpár-gyártó cég.

Hirdetés

A Serial 1 egy elektronikus pedálrásegítéses kerékpár (pedelec). Milwaukee-ban tervezik és fejlesztik, a gyártást pedig Taiwanban lesz.

A Serial Number One név motoros körökben már ismerős lehet, hiszen ez volt a Harley-Davidson első motorjának is a beceneve. A névválasztással nem titkolt szándékuk, hogy e-bike körökben is legalább akkora sikerre vigyék a modellt, mint ahogyan akkoriban az első motorkerékpárjuk debütált.

A hivatalos forgalmazást 2021 nyarán tervezik elindítani, a kerékpár addig csupán előrendelhető 3,399 – 4,999 dolláros áron, típustól függően. Négyféle típust gyártanak majd, a RUSH, RUSH STEP-THRU, RUSH SPEED és a MOSH modelleket.

A Serial 1 azoknak a nagyvárosi embereknek készül, akik szeretnék megtapasztalni a közlekedés egy újfajta módját, és kipróbálnák a kerékpározást a már jól ismert Harley-Davidson minőségben.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet