Mindenki gyűjt valamit – de a bringások mit?

Fotó: Dr. Kulcsár Szilárd / Strava

Az elmúlt hét is eseménydús volt a Flowcycle Strava csoportjának tagjai számára. Valaki a kilométereket gyűjtötte, mások az élményeket és a dombokat, és akadt olyan is, aki a PR-okra hajtott. 

Hirdetés

Egy jó lángos megér 82 kilométert

Zsolt nem elégszik meg a közelivel, vagy az átlagossal, így lángosból is a legjobbat szeretné. Mivel szerinte Leányfalun van a legjobb, így nem gond az sem, hogy Budapestről kell odatekernie érte. Az sem mellékes persze, hogy útközben lehet PR-okat is döntögetni. 😊.

Fotó: Zsolt Vogel / Strava

Kutya tempóban

A Siklós melletti Csukma-hegyről páratlan a kilátás. Balázs a kutyusával vágott neki a nézelődésnek, így kutyatempóban haladva másztak hegyet, majd együtt csodálták meg a lenyűgöző látványt. Aki errefelé keres szuper bringáscélpontot, annak mindenképpen ajánlatos felkeresnie a helyet.

Fotó: Illa Balázs / Strava

Lehet-e bringával kutyát sétáltatni?

Dombvadászat Budán

Szilárd a szinteket vadászta a fővárosban: Szépvölgyi út, Farkasréti temető, Jagelló, Hegyalja út, Tabán, Kútvölgyi út – csupa Budapestieknek ismerős mumus emelkedő. Szilárd szereti a kihívásokat, úgyhogy ő összegyúrta a gonosz dombokat egy dombos edzőkörbe. Így lett a 72 kilométeres budai tekerésben 1152 méter szint.   

Fotó: Dr. Kulcsár Szilárd / Strava

Balesetes PR gyűjtés

Ádám PR gyűjtéses edzéskörre indult Nyíregyházáról. Szépen haladt, wattok, PR-ok, minden adott volt a sikerhez. Azonban az ördög nem alszik, és sajnos Ádámot egy 30-as tempónál elsodorta egy figyelmetlen autós. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nagyobb bajok nélkül megúszta az eseményt.

Fotó: Ádám Gál / Strava

Címlapfotó: Dr. Kulcsár Szilárd / Strava


Óvatosan gyűjtse mindenki azt, amire vadászik – mi pedig kíváncsian várjuk az élménybeszámolóitokat a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet