Rózsaszín hét a Straván

fotó: Benczés Krisztina/ Strava

Felejthetetlen hét áll mögöttünk, így nem kell magyaráznunk miért szól a mostani Strava híradónk csak a Giro d’Italia-ról. Egyszerűen csak tekintsünk vissza boldogan és büszkén erre a hatalmas kerékpáros őrületre, melynek a részesei lehettünk.

Hirdetés

Jókor jó helyen

Krisztina Visegrád felé vette az irányt a szokásos edzésén és milyen jól tette! ? Sokan irigyelhetik tőle a begyűjtött fotós skalpokat, de biztosak vagyunk benne, hogy neki is életreszóló élmény volt ezekkel a sztárokkal együtt tekerni! A motiváció hatásos volt, mert a fotók mellé három korona is begyűjtésre került! ? Nézzétek a galériát és irigyeljétek Krisztinát!

Csapatbemutató

András úgy döntött, hogy a csapatbemutató lesz a legjobb alkalom, hogy testközelbe kerüljön a bajnokokkal. Mondjuk nem is tűnik rossz döntésnek a fotókat elnézve! ? Aki kinn volt a helyszínen, az tudja, hogy mekkora élmény volt mindezt itthon, hazai színpadon látni!

AZ ereklye

Nana is aktívan követte a Giro eseményeit és kitartóan próbálkozott, hogy megszerezze AZT a bizonyos emléket. Sikerült neki! ? Az ő kulacsán már ugyanis egy olyan aláírás szerepel, amiről eddig csak álmodozni mert. Richard Carapaz kézjegye immár letörölhetetlenül rákerült arra a bizonyos ereklyére.

fotó: Nana Hegyi / Strava

Visegrádra kétkeréken

Zsolt kitekert Visegrádra a befutóhoz – sok más kerékpárrajongóhoz hasonlóan. Így az élmény edzéssel is párosult, így dupla örömöt okozott. Így közel 120 kilométernyi táv és 1364 méteres szintkülönbség is járt a verseny befutójának élményéhez.

Maratoni távú szurkolás

Tibor volt a legbevállalósabb szurkoló, aki Pápáról egészen a Vértesig ment Atiékat biztatni. 200 kilométer, 1876 méter mászás és persze számos PR is összejött a hosszúra nyúlt szurkolói kör mögött. A srácok biztosan érezték az extra lelkesítést, amikor eltekertek melleted!

fotó: Nagy Tibor / Strava

Borítófotó: Benczés Krisztina

Ennyi hihetetlen élmény után valószínűleg sokkal unalmasabb lesz a jövőheti Strava híradónk! ☹ Tapossátok hát a pedálokat és jöjjenek az edzések a Flowcycle Strava csoportjába, hogy ne maradjunk izgalmak nélkül!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet