Idén sok kalandot és némi havat hozott a Mikulás

Fotó: Csaba Haáz /Strava

A héten megérkezett az első hó, így a Flowcycle Strava csoportjának bringásai se tétlenkedtek, belevágtak a havas élményekbe. 

Hirdetés

Havas, esti Normafa ride

Danielnek a hét elején még csak egy kis könnyed havaseső jutott a Normafán. Azért a sötét és a kellemetlen időjárás pont elég izgalmassá tette ezt a rutin útvonalat Daniel számára. 21 kilométer, 468 méter szint és egy local legend plecsni járt a kitartásért.

KLND500

György és még néhány elszánt kalandor a fejébe vette, hogy egyben letekernek 500 kilométert. Ez a próbatétel még nyáron is nagy kihívásnak számít, de a mostani hideg decemberi időjárásban igazán embertpróbálóra sikeredett! Ennek ellenére néhány elszánt kerékpáros, köztük György is teljesítették a távot. Nagyjából 18,5 óra kellett a nem mindennapi távhoz – és persze hatalmas elszántság és kitartás. Innen is hatalmas gratuláció minden KLND500 teljesítőnek!

Fotó: György Bánfalvi /Strava

Hargita

Barna a Hargitán tekert és hát lássuk be, azért ott több hó esett, mint idehaza. Igazi téli élménybringázáshoz ideális körülmények fogadták – ropogós hó, szép havas táj. Még néhány kutyus is társaságul szegődött hozzá, hogy ne érezze magát egyedül. A téli túra 46 kilométeres lett és a Hargitáról lévén szó, azért a 800 méteres szintkülönbség is meg volt.  

Fotó: Nagy Barna /Strava

Téli Börzsöny

Csaba sem szerette volna kihagyni a havas élményeket, így a Börzsöny felé vette útját. Verőcéről indulva 43 kilométeres lett a téli túra. Igazán emlékezetes tud lenni egy ilyen havas tekerés és Csaba is kimaxolta az élményeket – még egy kávét is főzött magának a hegyen! 😊

Snowcross = hócikli

Judit a hóban crossozásra már ki is talált egy remek új szót! 😊 Csapatos havas cross élménnyekkel gazdagodott Gödöllőn. A 26 kilométeres távon pedig volt minden, amire egy crossos bringás vágyhat: hó, némi sár, bringacipelés és csúszkálás is. A havas bringázás mellett még egy mini hóembert is készített, hogy kimaxolja a mókát!

Címlapfotó: Csaba Haáz / Strava


Ne fogjátok vissza magatokat a hóban sem! Osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet