Láttasd magad a Beryl Laserlight lámpával

Az innovatív Beryl Laserlight segítségével bátran tekerhetünk este vagy akár éjszaka is – garantáltan jól láthatóak maradunk vele. Ez a lámpa szakít a hagyományokkal, és a LED-fényt egyesíti a lézervetítés technológiájával.

A Beryl Laserlight impozáns fehér fényt ad, mely nappal is jól látható. A lámpa egyetlen töltéssel akár 13 órán át képes működni. Az üzemidő természetesen a felhasználás függvénye is. A fényt ugyanis beállíthatjuk állandó és villogó üzemmódra is. A villogó és az alacsony fogyasztású beállítás fényereje 100 lumen, míg az állandó mód teljesítménye 300 lumen.

Hirdetés

Töltésjelzője mutatja, hogy milyen töltöttségi szinten áll a lámpa, így nem okoz majd meglepetést, ha töltésre szorul. Energiatakarékos, és van egy nagyon remek funkciója azoknak, akik gyakran feledkeznek meg a töltésről. ? A „Get Me Home” beállítása 95%-os akkumulátorlemerülés mellett is még négy órán át képes működteti a lámpát. Így biztonságosan hazajuthatsz még ha későn vetted is észre a lemerülőben lévő aksit.

A lámpa leglátványosabb funkciója, hogy kivetít egy kerékpáros jelet hat méterrel a kerékpár elé. Ezzel gyakorlatilag megnöveli a „lábnyomod” az úton, hamarabb láthatóvá válsz, mielőtt ténylegesen odaérnél. A többi járművezető így hamarabb észlelheti, hogy a közelben vagy, és fel tud készülni az érkezésedre.

A Beryl Laserlight tartós, strapabíró, alumínium tokkal rendelkezik, amely megvéd a leejtések miatti sérülésektől és karcolásoktól. Súlya mindössze 182 g. Méretek: 115 mm x 33,9 mm x 44,6 mm. A lámpa mindemellett teljesen vízálló. Egyedi, egykezes gyorskioldó tartó jár hozzá, mely a legtöbb 24-32 mm-es kormányhoz passzol. A lámpához jár egy USB töltőkábel, a tartókonzol kulcs és rögzítőbetét is.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet