Mivel rengeteg kérdés érkezik hozzánk ezzel a kapcsolatban, így most igyekszünk válaszolni rá.

Hirdetés

Mi a Flowcycle magazinnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél közvetlenebb kapcsolatba kerüljünk veletek. Szeretnének, hogy

Ne csak nektek írjuk az újságot, hanem rólatok, rólunk is szóljanak a cikkek.

Ennek lett szerves része a hétfőnként megjelenő Strava-híradó, amiben Strava csoportunk tagjainak tekeréseiből választjuk ki az aktuálisan elmúlt hét legérdekesebbjét. Nincs könnyű dolgunk, hiszen hetente közel háromszáz tagunk, nagyságrendileg ezer anyagából kell kiválogatnunk azt az ötöt, ami bekerülhet az összeállításba. Szóval, a következő szempontok nem csak sorvezetőként szolgálhatnak a számotokra, hanem nekünk is segítség, hogy az igazán izgalmas anyagok tényleg bekerülhessenek a magazinba.

A lényeg, hogy sok kilométer, jó átlag legyen? – Nem feltétlenül!

Egyáltalán nem feltétel, hogy brutális átlagot menj, vagy kitekerj a világból. Természetesen érdekesek a különböző extremitások, igazi sportteljesítmények, de mi alapvetően mindenkinek szeretnénk írni az újságot. Mi hát az, ami jobban számít, mint a kilométerek száma?

Szép fotók

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Egy gazdagon illusztrált tekerést mindig sokkal egyszerűbb megosztanunk, mint a fotók nélküli bejegyzéseket. Persze, elsősorban nem a szelfiktől lesz izgalmas egy beszámoló, hanem a szép tájképektől, egy csoportkép a bringázásról, vagy egy ügyesen beállított kép magáról a kerékpárról.

#flowcycle hashtag a címben

Mivel a Strava csak a címeket, a távot és a fotókat osztja meg a csoportban, így gyakran egy-egy érdekes történetet csak véletlenül fedezünk fel. Ha úgy érzed, hogy legutóbbi bringázásod érdekes lehet a Flowcycle számára, akkor használd a címben a hashtaget, hogy könnyebben ki tudjuk szúrni az izgalmasabb sztorikat.

Jó cím, gazdag leírás

A hashtag azonban még nem elég, egy jó cím sem árt hozzá, végül pedig egy frappáns pár mondatos leírás, amiben könnyen képbe kerülhetünk, mi is történt. Szívesen kikérdeznénk mindnyájatokat személyesen, de ez egy olyan műfaj, ahol egyszerűen nincsen rá lehetőség.

Érdekes helyszín, aktualitás

Ha minden adott, már csak egy különleges helyszín, túraútvonal hiányzik ahhoz, hogy nagy eséllyel bekerülj a következő híradóba. Így került bele Tamás az egyik összeállításba egy rakétabázis felkeresésével, vagy Ákos, egy Budapest körüli tekeréssel.

Halló, itt szem-beszél?

Ha biztosra akarsz menni

Ha nem bíznád a véletlenre, küldd el legutóbbi bringázásodat nekünk Facebook oldalunkon keresztül. Ez még persze mindig nem garantálja a megjelenést, de nagyban növeli az esélyeidet 😉

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet