Világjárók és hazai kalandorok

fotó: Gönczi Balázs / Strava

Rengeteg klassz helyen jártatok a múlt héten, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria. Emellett a hazai kalandok sem maradtak el. Erősnek bizonyul az idei nyári időszak! ?

Liptószentmiklós

Szlovákia egy viszonylag közeli célpont lehet, ha bringás utazást tervezünk, cserébe hatalmas élményekkel gazdagodhatunk. Zsolt is szlovák hegyeket célozta meg, ahol remekül kitáblázott, változatos útvonalakon gyönyörködhetünk a tájban. Zsolt ezúttal egy 29 kilométeres mászós utat választott, de itt bármerre indulunk találunk fotóznivalót! ?

Hirdetés

Mazuri-tavak

Ákos kicsit északabbra, Lengyelországban, a Mazuri-tavaknál tekert. Kicsit ugyan csalódott volt, mert sem egy Polski Fiat-tal, sem egy Warsawa-val nem találkozott. Ellenben alkoholt árusító helyben nem volt hiány. ? A 71 kilométeres körhöz 488 méteres szint is járt és még állati nézőközönség is megcsodálta, miközben megállt videózni!

Fekvőbringával a Mazuri-tavaknál

 

Klagenfurt-Lavamünd

Balázs ezúttal az Alpok csúcsain keresi a bringás boldogságot. Ha meg is találta, azért még folytatja a kerékpározást! ? Klagenfurtból indultak a csúcsok irányába és hát nem minden alakult ideálisan, de kitartottak. Volt részük nagyon sok esőben, 13 fokban és még technikai problémák is nehezítették az aznapi útjukat. Ennek ellenére meg lett a 127 kilométeres etap 1635 méter szinttel és csodás kilátással Szlovéniára.

Dunakerülő

Gergő barátokkal vágott neki a Duna mentén egy kis szintezésnek és meg kell hagynunk, elég jól sikerült nekik. A táv egy nyúlfarknyival kevesebb lett, mint 160 kilométer, na de szintben sikerült 3284 métert mászniuk a srácoknak! Azért ez hazai viszonylatban elég szép eredmény, de Gergő KOM nélkül sem ment haza, ha már elment bringázni. ?

fotó: Rácz Gergő / Strava

Használjátok még ki ezt a pár hetet, ami hátravan a nyárból, és osszátok meg velünk is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Gönczi Balázs

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet