Ahogy bekeményített a tél, azt látjuk, hogy sokan teljesen áttértek a benti bringás edzésekre. A görgőzés eddig ismert legelviselhetőbb módja pedig a Zwift, ami nagy népszerűségnek örvend Strava csoportunkban is. Most van egy még izgalmasabb tippünk azoknak, akiknek ez túl monoton lenne.

Hirdetés

Mit szólnál, ha kipróbálhatnád, milyen bringás futárnak lenni a városi közlekedésben és még edzenél is? Természetesen ehhez sem kell elhagynod otthonod kényelmét. Jól hangzik? Akkor irány a Hustle City nevű bringás játék, mellyel több legyet is üthetsz egy csapásra! Érdekes sztori és aktív mozgás egybegyúrva némi kreativitásfejlesztéssel. Szükség lesz hozzá teljesítőképességre, gondolkodásra és persze kötélidegekre.

A Hustle City igazából egy mobilra kifejlesztett játék, melyhez hozzákapcsolható az okosgörgős technológia, így a segítségével virtuális játékká fejlesztheted az edzőgörgőd. Plusz pont: kompatibilis a Stravával, tehát még meg is oszthatod ismerőseiddel az élményt. A legnagyobb ötlet azonban a játékban az, ha rögzíted a kormányra a telefonodat, akkor a telefonokban található giroszkóp segítségével még élethűbb lehet a tekerés élménye.

Amennyiben ezek után kedvet kaptatok egy kicsit feldobni az uncsi benti edzéseket, akkor ne habozzatok megosztani velünk a tapasztalataitokat a Hustle City-vel kapcsolatban! ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet