Boszorkányok, pillangók, keresgélő Jawa a Star Warsból

Fotó: Cseh Németh Zoltán és László HUMFIT dr. Kormosói / Strava

A múlt héten elég érdekes köröket láttunk stravás Flowcycle csoportunk tagjaitól. Meg is ihletettetek minket egy vicces kis válogatásraMostantól pedig lehet tudatosan is rajzolni a térképre, mi pedig ígérjük, hogy beszámolunk róla!

Hirdetés

Mesehősökkel indult a múlthét. Zoltánnak kicsivel több, mint 50 km-es körével sikerült egy helyes kis boszit rajzolni a Strava térképre. Elsőre talán nem látszik teljesen jól, de azért, ha jobban megnézzük, előbukkan a seprűnyélen száguldozó boszorkány! 🙂

Fotó: Cseh Németh Zoltán / Strava

Azt nem tudjuk, hogy László honnan kapott kedvet a boszorkányokhoz, de neki lefotóznia is sikerült a száguldozó mesehőst boszirájdja során. Igaz, ő a fotó alapján túl gyorsan repkedhetett, így egy fán landolt ?

Fotó: László HUMFIT dr. Kormosói / Strava

Balázs talán egy kis szabadságra, repülésre vágyhatott, mikor felrajzolta ezt a helyes kis szárnyaló pillangót a térképre. A budai pillangóride majd 25 km-en 359 m szintkülönbséget is tartogatott.

Fotó: Flaskó Balázs / Strava

Carlos szerintünk tuti megrögzött Star Wars rajongó lehet! A Budaörs – Herceghalom – Biatorbágy – Sóskút – Tárnok – Érd – Diósd – Törökbálint útvonalon legalábbis valakit, vagy valamit nagyon keresett az a jawa, akit felrajzolt körével a térképre. Carlossal biztosan ott volt az ERŐ, hiszen 73 kilométeres körén 740 méter szintkülönbséget is sikerült letekernie ?

Fotó: Carlos Contreras / Strava

Ha elég elvetemültnek érzed magad a kihíváshoz, akkor rajzolj nekünk valami még izgalmasabbat a héten, és tedd bele a #flowcycle hashtaget a szövegbe, hogy könnyebben megtaláljuk! ? Várjuk a Flowcycle Strava csoportjába az igazán elvetemült térképrajzaitokat!

51 indok amiért idén többet fogsz bringázni

Címlapfotó: Cseh Németh Zoltán és László HUMFIT dr. Kormosói / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet