Orvosai tanácsára fel kellett hagynia a futással, de ez nem jelenti azt, hogy vége az egész kihívásnak.

Hirdetés

Voigt már a negyedik napon rommá kinezio tape-ezve jelent meg a teufelsbergi rajtnál. Habár minden egyes lépés fájt neki, megpróbálta poénra venni a dolgot, az egyik tapasz párducmintás volt.

Nagy nehezen végigfutotta az újabb maratont, de természetesen a bal bokájában lévő duzzanat súlyosbodott, így el kellett mennie kivizsgáltatnia a dolgot. Kiderült, hogy nem az extrém terhelés a fájdalom okozója, hanem egy fertőzés támadta meg a bokáját.

Ez ténylegelég csúnya / Fotó: Jens Voigt – Facebook

Át kell térni a B-tervre (rámutat a kerékpárjára). Ott leszek mellettetek bringával, de az orvos azt mondta, hogy halál vagy futás. Jó ügyért futottam, de senkinek nem hiányzik, hogy két hetet kelljen a kórházban töltenem, vagy levágják a lábamat.” – mondta Voigt élő bejelentkezésében.

Jens Voigt válasza a kapuzárási pánikra: 7 nap 7 maraton

Voigt hét maratont szeretett volna lefutni hét nap alatt, hogy a rákbetegeket segítő Tour the Cure alapítványnak gyűjtsön adományokat. Szerencsére néhány helyi menő is csatlakozott hozzá, így a maratonok folytatódnak, Voigt pedig bringával kíséri őket, illetve teával és étellel igyekszik támogatni őket. Eddig összesen 11 ezer dollárnyi adomány gyűlt össze.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet