Egy hétig sem élt a Manuela Fundación team, a Mitchelton-Scott mögött álló tulajdonos GreenEdge Cycling bejelentette, hogy az együttműködésből mégsem lesz semmi.

A múltheti bejelentés óta több ellentmondásos információ is terjengett az együttműködő felek elképzeléseiről. A GreeEdge szerint a Manuela csak egy szponzora lett a csapatnak és nem zárták ki, hogy más támogatókat is bevonnak a csapat hosszútávú jövőjének biztosításáért. A Manuela Fundación tulajdonosa viszont úgy tudta, hogy a csapat az ő irányításuk alá került és a jövőben spanyol alakulatként működhet tovább. Ennek fényében Emilio Rodríguezt sokkolták a GreenEdge-től hallottak, ami előjelezte, hogy ez nem egy szép barátság kezdete.

A GreenEdge szűkszavú közleményben be is jelenetette, hogy az együttműködésből nem lesz semmi, sok sikert kívántak a jövőben a Manuelának, de lényegében nem árulták el, hogy mi volt az akadálya a közös munkának. Egyúttal bejelentették azt is, hogy a csapat továbbra is Mitchelton-Scott néven fut majd tovább, a szezon kezdetétől pedig mindenki a szerződésének megfelelően teljes fizetést kap majd.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet