2018-ban is a sárga, a zöld, a fehér és a piros trikókért küzdhetnek majd a Magyar Körverseny résztvevői.

Hirdetés

A Tour de Hongrie szervezői az elmúlt évekhez nagyon hasonló sémát választottak 2016-ban is, csupán a celeste trikó változott vissza fehérre. Újdonság a mezeken látható mintázat és üdvözlendő, hogy a sárga trikó kiemelten hirdeti a másfél méter oldaltávolság fontosságát.

Ezek lesznek a 2018-as Tour de Hongrie megkülönböztető trikói:

Sárga mez: a összetett egyéni versenyben élen álló versenyző viselheti.
Zöld mez: a gyorsasági pontversenyben vezető kerékpáros viselheti (a részhajrákért, valamint a befutóknál járnak a pontok, a mez viselője lehet a mezőny legjobb sprintere).
Piros mez: a hegyi pontverseny első helyezettjét illeti (a különböző szakaszokra hegyi hajrákat iktatnak be, amelyek során az ott elsőként áthaladókat pontokkal jutalmazzák).
Fehér mez: az összetett versenyben legjobban álló magyar kerékpáros kapja meg.

A Tour de Hongrie Magyarország legnagyobb egyhetes kerékpáros körversenye. A viadalt augusztus 14-19. között rendezik. További információkat ide kattintva tudhatsz meg.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

2 hozzászólás

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet