Victor Campenaerts jelenleg a regnáló belga időfutam bajnok, de ezúttal nem a sportteljesítményével hívta fel magára a figyelmet a Giro d’Italia 10. szakaszán.

Hirdetés

A Lotto NLJumbo 25 éves bringása úgy próbált elhívni egy lányt randizni, hogy a mellkasára írta: “Carlien daten?“, ami magyarul nagyjából annyit jelent, hogy: “Carlien, van kedved randizni velem?“. Campenaerts biztosra ment, hiszen a feliratot rajtnál és a befutó előtt is megmutatta, így a kamerák többször is felvették az egyedi próbálkozást.

Akár hiszitek akár nem, a húzás bejött,

Carlien igent mondott. “Élőben nem láttam a felvételeket, csak a munkából hazajövet vettem észre, hogy van egy csomó nem fogadott hívásom és olvasatlan üzenetem. Egy újságíró mesélte el nekem a sztorit. Nem tudtam ezek után nemet mondani.” – mondta az egykori triatlonista Carlien Cavens, aki régóta ismeri Campenaerts-et, egy dolgot viszont remél: “Szeretnék elmenni enni valamit, vagy bringázni, bár lehet, hogy Victor pont nem erre fog vágyni a Giro után. (…) Az biztos, hogy moziba nem szeretnék menni. Mindig elalszom.”

Victor, mi drukkolunk!!

Hirdetés
VIACyclingweekly
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet