Christopher Froome egyedi vörös színű kerékpárja nem csak a Vuelta győzelem előtt tiszteleg.

Hirdetés

Bernard Hinault 1978-as Vuelta-Tour duplája után Chris Froome az első, akinek ugyanabban az évben sikerült megnyernie a két háromhetest. Ennek megfelelően nem maradhatott el az utolsó szakaszra készített egyedi, vörös festésű kerékpár, ami sárga színű felirataival a Tour de France győzelem előtt is tiszteleg.

A Pinarello Dogma F10-est a vállalat alapítójának fia, Fausto Pinarello látta el saját kézjegyével. A különleges alkalomra készített bicikli piros bandázst és Fizik Antares nyerget kapott. A kerékpár a különleges színeken és Froome kérésének megfelelően (az utolsó szakaszon 52/38-as) Osymmetric lánctányérokon kívül természetesen szabvány Team Sky felszerelést kapott. Shimano Dura-Ace R9150-es hajtás, 175 mm-es hajtókar, Dura-Ace R9100 SPD-SL pedálok. A kerek is a Shimano csúcskategóriás termékei, Dura-Ace R9100-asok, 60 mm-es profillal. A kerékpárt 25 milliméter széles Continental Competition ALX szingók tartják úton. A vázon ezúttal is szerepel Froome védjegye, az orrszarvú.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet