November első hétfője már kicsit csípősen indult, de délre csak belekarcoltunk a húsz fokba. Meddig lehet még idén rövidben bringázni?

Novemberi rövidcucc

Fotó: Magicz Dávid / Strava

Hiába a szép, elsárgult faleveles képek, az őszi tavasz továbbra is tombol, nem csoda, hogy Dávid is rövidben mehetett egy nagyobb karikát a Bükkben. Komoly szintek, bronzérem egy keményebb szegmensben, napsütés, mi kell még?

Látni és látszódni ride

Fotó: TamásDoki DrVass / Strava

Nem tudjuk, Tamás szándékosan indult el későn, vagy csak így alakult, mindenesetre az éjszakai felszerelése elég impresszív, a lámpa régebbi autók világításával vetekszik. Apropó világítás: tudtátok, hogy november 14-én országos bringalámpa számlálást szervez a Magyar Kerékpárosklub? Te is könnyedén csatlakozhatsz.

Hangover ride

Fotó: Béry Gergely / Strava

Mi a legjobb a módszer a másnaposság ellen? Az év első napján már megírtuk, hogy a legtutibb, ha inkább elkerülöd, de egyébként egy rövid bringázás valóban javíthat az állapotunkon. Valószínűleg Gergőék is az endorfin jótékony hatásában bíztak, amikor tettek néhány kilométernyi látogatást Ausztriába. Gergő, ha olvasol minket, írd meg kommentben, mi volt az a kilátószerű képződmény, ahová felmentetek!

Fatbike & Friends

Fotó: Hajdu Baranabas / Strava

Nem tudni, mi motiválta ezt az óriási súlytömeget, mindenesetre szépen összeálltak egy fotó erejéig. Már csak egy kérdés maradt: a Guckler Károly kilátó szedett fel néhány kilót, vagy kilátóval még egy Fatbike-ot is fel lehet dobni?

Utolsó 200-as

204 km. Ennyit kell megtenni közúton ahhoz, hogy megkerüld Magyarország legnagyobb tavát, a Balatont. Sokak kedvenc bringatúrája általában nyári elfoglaltság, a többség többnaposra nyújtja a szórakozást, hogy egy kis strandolás is beleférjen a programba. Nem úgy Tamást, aki inkább egyben legyűrte az egészet. És persze, megígérte, hogy az utolsó kétszázas, de mi hisszük, ha látjuk!

Címlapfotó: Magicz Dávid / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet