Miután sorra törölték az összes márciusi és áprilisi kerékpáros versenyt és rendezvényt, Jens Voigt, egykori profi kerékpáros új ötlettel állt elő: rendezzünk egy digitális bringás konferenciát!

Hirdetés

Az expó-/webináriumszerű eseményen a német kerékpárlegenda egyfajta házigazda lesz és tart majd egy előadást is a profi kerékpársport jelenéről és jövőjéről. A Digital WorldBike  egynapos lesz, három témában (Sport, Tech és Mobilitás) összesen 21 fél órás előadást nézhetünk majd meg. Az előadok között Voigt mellett más profi kerékpárost is találunk: Tanja Erath például orvosból lett a profi kerékpáros a Canyon Sram csapatánál. Felszólal majd a dán és az európai kerékpáros szövetség vezetője is, de lesz előadás többek között a gravel trendekről, sisaktechnológiákról, utazási tanácsokról és a kerékpáros mobilitásról is.

A Digital WorldBike-ot 2020. március 31-én rendezik, a programok 13.30-tól 17.45-ig tartanak majd.  Az eseményen bárki részt vehet, ha regisztrál az rendezvény weboldalán.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet