Ismerős a címlapkép? Ülsz a melegben és az edzésfelező kávéd társaságában, a párától izzadó üvegen keresztül kémleled a bringád. Nem lehetne inkább felülni a vonatra és hazamenni?

A hideg elég gyilkos egy jószág, nem csak lelket gyötri, de a több ruha miatt a nagyobb légellenállással is meg kell küzdeni. Arról nem is beszélve, hogy ilyen időben a szervezet rengeteg energiát használ fel már csak csak arra is, hogy melegen tartson bennünket. Nem csirke az, aki nulla fok alatt a görgőt választja, inkább elszánt, hogy ilyenkor sem marad edzés nélkül!

Hirdetés

Nyughatatlanokból azonban az elmúlt héten sem volt hiány 🙂

Ilyen az igazi gravel túra

Fotó: Szobota László / Strava

Az elmúlt hetek Strava-híradóiban többször is írtunk gravel bringás kalandokról, de László képei láttán rá kellett jönnünk, hogy amit eddig láttunk, az semmi volt ahhoz képest, ami a Tisza gátján fogadhatja a kerékpárost. Látszólag azért egészen ügyes műútnak tűnik, de ahogy egy igazi gravel túrához illik, sikerült bekapni egy defektet. Fagyott ujjakkal nem éppen a legkellemesebb élmény, próbáltuk!

Global Fatbike Day 2018

Fotó: Hajdu Barnabás / Strava

Az elmúlt héten a hegyekben lehullott az első pár centiméter hó, ami hagyományosan a fatbike idény nyitányát is jelenti. Micsoda szerencse, hogy december elsején van a fatbike-osok világnapja, így egy tizenhatfős társaság neki is tudott vágni a Kékes hótakarójának. Vigyázat, aki kattint, zsírtengerre számítson!

Viszlát 2018?

Fotó: Schnellenperger Zoltán / Strava

Zoltán úgy tűnik egy 100 kilométeres dobogókői túrával és egy trükkös fotóval búcsúzott el a 2018-as bringás idénytől. Valóban nem lesz már több alkalmunk idén elfogadható körülmények között tekerni?

A miskolciak se panaszkodhatnak

Fotó: Nyulászi Gergely / Strava

Amikor Magyarország bringás központjairól mesélünk, gyakran méltatjuk Budapestet, ahol igazán sokféle bringás élményt lehet szerezni akár településhatáron belül is. De nem szabad megfeledkezni az ország más részeiről sem! Miskolc tőszomszédságában például ott a Bükk, telis-tele országútis és montis élményekkel. Ötven kili alatt simán lehet gyűjteni 800 méter szintet, ami azért nem rossz.

Mindig van valaki, aki kizökkentene az edzésből

Fotó: Bányai Anikó / Strava

Ha minden kötél szakad, győz a kényelem/ésszerűség, még mindig lehet bringázni otthon is. Kell egy görgő, és persze végtelen sok film, amikből néhányak gyűjtöttünk nektek ide. Oké, egy jó edzőtárs sem árt…Anikó úgy látszik, talált egyet 🙂

Te mivel ütöd el az időt görgőzés közben?

Címlapfotó: Bodzan Károly / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet