Görgő vs. szürke tél

fotó: Enikő Sábián/ Strava

Egyre többen élvezitek ki a Zwift előnyeit, de azért még akadnak bátor sporttársak, akik viszont az első hóesésben róják a köröket. Akár bent, akár kinn tekertek, novemberben sem állnak le a pedálok!

Vikings Valhalla

Hirdetés

Péter egy hosszabb edzést tervezett, ami az időjárás miatt nem maradhatott el, így inkább duplázott egyet a Zwiftben. Az két menet összesen 87km, 2óra 32perc, 527méter szinttel. Ez azért benti viszonylatban igazán nem rossz! ?

fotó: Pécsi Péter / Strava

Télen a strandon

Balázs a fővárosból Göd felé indult, így egy remek 60 kilométeres Duna parti tekerés lett belőle. A hűvös idő ellenére megnézte a vízpartot is közelebbről, de nem esett nehezére betartani a stégről tilos a vízbe ugrálni figyelmeztetést.

fotó: Albert Balázs / Strava

Salgótarjáni karika

Enikő ugyan nehéz lábakra panaszkodott, de mégsem lehet oka panaszra, hiszen a hűvös idő ellenére letekerte a közel 70 kilométeres körét. Kitartásáért még egy QOM járt jutalmul és persze szép tájakon sikerült remek fotókat megörökítenie, szóval mi is vele tarthatunk virtuálisan ezen az edzőkörön.

Szarvaskő

Két fok és nyomokban havat tartalmazó utak nem feltétlenül csábítanak tekerésre bennünket. Feri azonban rendületlenül nekivágott az Eger-Szarvaskő útvonalnak. A 33 kilométeres távon végül így sem fázott, hiszen közel 700 méteres szintemelkedést kellett legyőznie.

Tapossátok a pedálokat akár kinn, akár benn, a lényeg, hogy osszátok meg velünk is a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Enikő Sábián

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet