Hosszú napok, hosszú távokkal

fotó: Mátyás Edőcs / Strava

Minden bringás igyekszik kihasználni a hosszú nyári napokat és sokan mennek hosszú távokat is. 

Hirdetés

Az év leghosszabb napja ?

Dávid igyekezett minden izgalmat besűríteni az év leghosszabb napjába – szerintünk sikerült neki. Lassú defekt, kerítésmászás, bolyongás az erdőben sötétedésig. Mindezt egy Veszprémből induló 120 kilométeres körön keresztül 1511 méteres szinttel.

Hágómászás bringával

Mátyás is magasra tette a mércét, ő konkrétan egy hágót mászott meg kihívásként Svájcban. A Julierpass 2284 méteres csúcsára tört. A lélegzetelállító látvány mellett 52 kilométeren 1408 méter szinttel lett gazdagabb.

539 maradhat?

Balázs rendszeres szereplője a Strava híradónknak és a rendszeres olvasóink azt is tudják, hogy szereti a kihívásokat. Csak júniusban ez a negyedik teljesített túrája. Ez most egy négyszázas lett volna, de persze ismét kicsit túlszaladt a célon. ?Ezúttal a Dél-Alföld Maratont plusszolta fel egy kicsivel.

fotó: Gönczi Balázs / Strava

Macivadászat a Bükkben

László megpróbált az elmúlt napokban elhíresült medve nyomába eredni, ezért a Bükk felé vette az irányt. A 77 kilométeres körön a maci nyomára ugyan nem akadt, de közel 2000 méter szintet azért magáénak tudhatott.

Borítófotó: Mátyás Edőcs

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet