Az elmúlt héten többször is havazott, de az igazán megszállottak ilyenkor sem maradtak a lakásban.

Hirdetés

Ismét eltelt egy hét, ismét jelentősen nőtt a Strava csoportunk létszáma. Már komoly effort végigböngészni a sok tekerést, de ennek csak örülünk. Okozzatok nekünk még több munkát, lépjük túl a százas létszámot! Ha tetszenek a Strava-híradók, segíts bennünket egy lájkkal és egy megosztással. Köszi!

Szülinapi 50-es

Fotó: Kutas Attila – Strava

Attila ötvenedik születésnapja alkalmából fogta magát és letekert egy ötvenest Tápiószele és Jászberény környékén. Igazából többet nem is fűznénk hozzá, a fotók zseniálisak, az ötlet követendő és…Ezúton is boldog születésnapot Attila!

Hóhelyzet

Rengetegen bringáztatok a havas időjárás ellenére is. Vagy talán pont hogy annak köszönhetően? Csaba, Ádám, György és Dániel szerencsére remek fotókkal örvendeztetett meg bennünket, amiket ezúton is köszönünk! Kemények vagytok!

Futár kontingens

Sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a küldeményeknek cudar időben el kell érkezniük az ügyfelekhez. Ádám ilyen körülmények között is vállalt egy szombati műszakot. 84 kilométer városi hajsza.

Állandó szerzőnk, Ben se állt meg egy percre sem, az elmúlt héten közel száz kézbesítése volt. Kalapemelés.

Vizsgaidősuck

Már csak bő egy hét, és mindenki számára vége az egyetemi vizsgaidőszaknak. A tanulás sokszor befurakodik ilyenkor a bringa elé, Balázs azonban máshogy gondolta. Vizsga előtt még nyomott egy 81 kilométeres edzés a Kőris-hegyre. Talán nincs is jobb módszer a meditáláshoz.

A hét szegmense – Halál-alagút

A szegmens mindössze négyszáz méter, mégis Budapest egyik legfontosabb bringás egérútja. A sínek alatti végigfutó alagút használatával pillanatok alatt áttekerhetünk a XIII. kerületből a VI-ba és fordítva. Sajnos a környezet ‘A’ kategóriás horrorfilmekbe is beillene, kamerák sehol, és az alagút is szűk. Éjszaka nem biztos, hogy a legjobb ötlet arra járni.

Címlapfotó: Baranyi Dániel – Strava

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet