Koránkelők kincsei

fotó: Keöd Ágoston / Strava

Aki korán kel aranyat lel – tartja a mondás. Igazából aki későn fekszik is előnyben van! ?

Máriaremete, Kútvölgy, Normafa

Hirdetés

Balázsnak 4 óra alvás is elegendő volt egy újabb bringás kalandhoz, így a budai emelkedőket vette célba. A 60 kilométeres 1190 méter szintet tartalmazó tekerés alatt pedig az is megállapításra került, hogy közeleg az ősz. ?

fotó: Gönczi Balázs / Strava

Reggeli előtt

Ágoston Győrszemere környékén indult el egy korai körre. A 35 kilométeres körön volt alkalma megcsodálni a felkelő nap szépségét, és meg is örökítette azt nekünk.

fotó: Keöd Ágoston / Strava

Csajos tekerés

Györgyi barátnőjével indult egy kis munka utáni bringázásra a Szigetközbe. Az 56 kilométeres kiruccanás elég jól sikerült, még a vizet is kipróbálták. Nincs is jobb feltöltődés egy nehéz nap után, mint egy közös tekerés naplementével.

Supetar

Péter a horvátországi pihenés alatt is bringázik, így ezzel a 67 kilométeres körrel is boldogabban telik a nyaralás. Hangulatos kis tengerparti települések, kellemes környezet és remek időjárás – mi kell még egy szuper nyári bringázáshoz? Süti és kávé! ?

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

borítókép: Keöd Ágoston

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet