Ismét itt a tél, így három jól elkülöníthető táborra oszlunk. Van, aki melegebb éghajlatra utazik. Van aki fittyet hány a hóra és továbbra is kint nyomja. Mások pedig a Central Parkban találnak maguknak menedéket…

Az elejére egy gyors szolgálati közlemény: nemrégiben útjára indítottunk egy térképet, ahol igyekszünk összegyűjteni Magyarország legjobb bringás útvonalait, helyszíneit. Észak-Magyarország már egészen tűrhetően néz ki, de azért még van munka bőven, amiben a ti segítségeteket is szeretnénk kérni. Részletek alább, kommentben, e-mail-en Facebookon, Instán pedig jöhetnek a helyszínek. Köszi!

Hirdetés

Magyarország legjobb bringás helyei

Hóhelyzet

Az új év első slágertémája természetesen a hó, se szeri se száma a havas ride-oknak csoportunkban. Volt, aki éppen csak éppen pár kilométerre nézett ki…

Fotó: Szakács Krisztián / Strava

Mások csak forralt borral bírták az iramot…

Fotó: BAti.hu / Strava

Akadt, akit a hóvihar sem tántorított el….

Fotó: Biki Norbert / Strava

De ilyen körülmények közé már jól illik a fatbike is.

Fotó: Szirmai Ádám / Strava

NYC

Fotó: Turcsi László / Strava

Papíron sok értelme nincsen New Yorkba áttenni a székhelyünket, hiszen az időjárás elég hasonló a nulla fokkal. Nem úgy a Zwift világában, ahol ilyenkor pörög a legjobban az élet, a Flowcycle csoportot böngészve néha az az érzésünk támadt, hogy többen tekernek a virtuális térben, mint a szabadban. Amellett hogy nem kell a fagyokkal küzdeni még elég könnyen összeverődhet több tucatnyi bringás is, így aztán már nem is olyan unalmas a lakásban tekerni.

Motiváció

Fotó: Bodzan Károly / Strava

Ha nem tudunk Zwiftezni, csak a hagyományos görgő + ventillátor kombó jut, nem árt valami igazán különleges motiváció az önkínzáshoz. Károlynak úgy néz ki ez egy fánkban testesült meg. Részünkről hatásos, szinte kedvünk volna beleharapni a képernyőbe.

Új év, új célok

Az elmúlt években rendesen elinflálódott az újévi ígéretek fogalomköre, lévén tény, hogy az ígéretekből csak igen kis százalék valósul meg. Ettől függetlenül nincsen semmi rossz abban, ha az újévre már kész tervünk van arra vonatkozóan, hogy mennyit szeretnénk bringázni, sőt, ha valóban fontosnak tartjuk, hasznos is lehet. Tamásnak már csak 19919 km van hátra célja teljesüléséig, de a lényeg, hogy a hátralévő kilométerekre is megmaradjon a jókedv 🙂

Fontos szállítmány

Fotó: Iván Bence / Strava

Ezernyi okunk lehet arra, hogy csak keveset és lassan bringázunk, de Bence úgy néz ki mindkettőt kimaxolta. A fotók alapján sötétben és kemény hóesésben vágott neki a kis körnek, ráadásként még arra is ügyelnie kellett, hogy a kulacstartóból nehogy kiessen az izotópos ital. Hát igen, a prioritások.

Címlapfotó: Seres Gábor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet