Igazán hideg, havas hét áll mögöttünk. Hoztunk is több téli tekerést Flowcycle csoportunk tagjainak edzéseiből, meg egy kis kakkuktojást egy görgős defektről. 😊

Zúzmarás Ráckevei Dunaág

Ádám Ráckeve környékén tett egy fagyos kört -4 fokban. 39 kilométer lett a vége, de ilyen időben már kevesen pattannak nyeregbe. A zúzmarás ráckevei Dunaág környéke azonban igazi téli arcát mutatta a képek alapján, ami azért valljuk be, szép látvány.

E-bike a hóban

Bendegúz Nagyegyháza felé indult e-bike túrára a hóban. A 31 kilométeres távon ezzel a bringával a 679 méteres szintkülönbség sem okozott neki kihívást. A testmozgás mellett a gyönyörű havas táj volt a jutalma, hogy rászánta magát a téli tekerésre.

 

Defekt a görgőn

Judit a havas, jeges kalandok helyett a benti görgőzést választotta. Azt hitte, hogy itt biztonságban van, nem érhetik meglepetések. Aztán defektet kapott a görgőn. 😊 Ilyen is van, meg is mutatjuk a sok kinti izgalmas edzés mellett, hiszen ez legalább annyira kívül van a komfortzónán, mint a mínuszokban tekerés. 😊

Fotó: Kriston Judit / Strava

Jégpálya az úton és fagyos szél

Dávid Érdről tekert Budapestre a mínuszokban. Neki az igazi kihívást a jeges szél és a fotón is megörökített jégpályával is felérő utak jelentették. Azért 42 kilométer az extrém körülmények ellenére is meg lett.

Fotó: Dávid BartóHU / Strava

Szakadó hóesésben

Iván, a tavalyi esőmenőnk megmutatta, hogy a havat is szereti 😊 Most szakadó hóesésben tekert a változatosság kedvéért. 50 kilométert azért végigküzdött, mielőtt veszélyesnek nyilvánította volna a helyzetet. Iván kitartása példaértékű lehet sokak számára.

Várjuk továbbra is téli élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában.

Címlapfotó: Ádám Gábor Kenesei / Strava

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet