Példamutató bringások

fotó: Tibor Litauszki / Strava

Ezen a héten a segítségnyújtás és a példamutatás volt fókuszban a  Flowcycle Strava csoportjának bringásai között. Van, akitől tudatos életmódot tanulhatunk, van aki bajbajutott sporttársnak segített és van, aki a saját gyermekeinek mutatott jó példát. Tanuljunk egymástól és máris jobb hely lesz a világ!

Hirdetés

Csak tudatosan

David nem bízza a véletlenre a dolgokat, mindent csak tudatosan csinál. A budai közösségi komposztálót is cargobringával keresi fel. Hajrá David, mutass csak továbbra is ilyen jó példát a többi embernek, köszönjük, hogy a Flowcycle bringásai közé tartozol!

fotó: David Lesniki/ Strava

Bringások segítsük egymást

István a szokásos reggeli útjára indult, de még csak Csepelen járt, máris egy defekt keserítette meg a rutin menetet. Szegénynek itt nem ért véget a pechsorozata, ugyanis a pumpával is gondja akadt. Két kilométernyi tolás után azonban jött egy kedves bringás sorstárs, aki kihúzta a csávából, így egy órás késéssel ugyan, de beért a munkahelyére. Amikor csak tehetjük, segítsünk egymásnak – mi bringások tartsunk össze!

fotó: Ábrahám István / Strava

Kígyózós

Bendegúz Nagyegyházáról indult egy körre a Vértesbe, ahol már nem először jár, mert egy local legend plecsnit is bezsebelt ezen az útvonalon. A közel 50 kilométeres körön minden a megszokott módon történt attól eltekintve, hogy keresztezte az útját az idei első csúszómászó. A napsütéses időjárás ugyanis előcsalta ezt a szép erdei siklót is a rejtekéből.

fotó: Bernárd Bendegúz / Strava

A legjobb családi program

Mi lehetne jobb közös program a családdal, mint egy jó kis Velencei-tó kerülés egy kis Bencehegyi-kilátós kitérővel fűszerezve? László is ezt az élményt választotta, és egy kedves kis 52 kilométeres kört tett a családjával. Bizony, így kell ezt csinálni, így ragad a jó példa a gyerekekre is – ők is örömmel fognak nyeregbe pattanni, amikor csak tehetik.

Anyáknapja montival

Tibor vérbeli bringásként az Anyák napját is nyeregben ünnepelte, bár egészen biztosan megemlékezett az édesanyjáról is ezen az ünnepnapon. Montiedzésre ment barátokkal a pilisi emelkedők közé. A 60 kilométeres körön az időjárás is kedvező volt, ami a PR-okra is jó hatást gyakorolt. A Pilis pedig továbbra is emelkedőkben gazdag, ők is leküzdöttek 1500 méter szintet az ünnepi tekerés alatt.

fotó: Tibor Litauszki / Strava

Borítófotó: Litauszki Tibor

Tekerjetek és fotózzatok ezen a héten is és osszátok meg velünk is a bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában! 🙂

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet