Relaxkörök és forradalmi hosszúk

Fotó: Dávid Töltési / Strava

Többen kihasználták a napsütéses időjárást és a rövid munkahetet feltöltődős bringázásra vagy éppen hosszabb edzőkörökre. Flowcycle csoportunkban is megnőtt a kikapcsolódós tekerések és nagyobb távok száma egyaránt a múlt héten.

Hirdetés

Györgyi szabadságra ment, és egy kis töltekezéshez a falusi kerékpározást választotta relaxációs céllal.  A széllel azért kicsit meggyűlt a baja, de ha szabadság, akkor a bringa a legjobb választás! ?

Fotó: Nagy Györgyi / Strava

Csaba egy laza, örömbicajos Börtön körre indult egyedül. Nála a szél azért kicsit elrontotta az élményt, de így is összejött a 78 km-es táv picivel több, mint 600 méter szinttel.

Fotó: Ökrös Csaba HU / Strava

Krisztián a Mátrát vette célba, és egy hegyi edzést választott kikapcsolódásként.  A Kékes ideális bringás célpont, most sem volt másképp, a fotókat elnézve sokan azonnal útrakelnénk egy hasonló élményért cserébe.

 

Attila eredetileg nem is akart bringázni, aztán valahogy csak összejött egy 100 km-es pilisi karika, csekély 1000 méter feletti szintkülönbséggel. Mi lett volna, ha edzeni indul? Szemmel tartjuk Attilát, és reméljük egy másik Strava híradóban megmutathatjuk majd azt is! ?

Árpád az Őrséget szemelte ki bringás célpontnak, ami valljuk be, igazán remek választás volt. Természetesen nem hagyhatta ki a 137 km után a helyi gasztronómia ékességét, a dödöllét sem. Árpád többedmagával tekert, így az ünnepnapi tekerés után is társaságban fogyaszthatta el a jutalomfalatokat.

Dávid és Péter pedig egy forradalmi Balaton-felvidéki montizással ünnepelték meg nemzeti ünnepünket. Több, mint 1800 méter szintet behúztak a közel 100 km-es túrán és közben megcsodálták hazánk egyik méltán csodás tájegységét.

Örömmel láttuk, hogy sokan kihasználtátok az ünnepi hét adta plusz szabadidőt! Bringázzatok az őszi szünetben is, és használjátok a #flowcycle hashtaget a leírásban, hogy könnyebben megtaláljunk benneteket! ?Várunk a Flowcycle Strava csoportjába a jövő héten is!

Címlapfotó: Dávid Töltési / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet