Hamar sötétedik, hideg van, esik az eső. Ilyenkor nincs más választás, mint felülni a tömegközlekedésre, olvasni egy jó könyvet, esetleg görgőzni egyet. Vagy mégse?

Hirdetés

Egy óra a száraz, meleg szobában

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Zsolt is biztosan elgondolkozott azon, hogy ilyen körülmények között talán jobb volna otthon maradni, de inkább felcsapott két reflektort és útnak eredt. Ilyen jó minőségű kerékpárút társaságában talán nem is csoda.

Ebéd előtt, hogy jól essen

Fotó: Biki Norbert / Strava

Mi az amit ebéd előtt ritkán szokott csinálni az ember? Mondjuk az 1000 méteres szintkülönbségű hajagi montitúra minden bizonnyal jó appetizer és ilyen ködben különösen érdekes élmény is. Norbert, ha már arra járt, háromszor is felmászott a hegyre. Egyébként van arra egy elhagyatott szovjet rádióállomás, érdemes megnézni!

Nagy létszámú kerékpáros csapat

Fotó: Vass József / Strava

Őket ilyenkor már inkább földúton és az erdőben érdemes keresni. Józsefék nyíregyháza-alsón, Ófehértó irányában, vakondtúrások szomszédságában látogatták meg a Harangodi tavat. Ha hegy éppen nincs a közelben egy tó meglátogatása mindig jó ötlet, hiszen a legtöbb még télen is szép látványt nyújt.

A takarítás lesz a résztáv

Fotó: TamásDoki DrVass / Strava

Ilyen időben jó móka elhagyni az épített utakat és a néha borzalmas időt legalább egy kis változatossággal feldobni. Na, de a sár, amit a sportfoglalkozás után ki kell takarítani, az néha felér egy külön edzéssel. Tamásék a fotók alapján jó terepet választhattak, de örülünk, hogy nem mi segítünk a takarításban 🙂

Roncs-cross

Fotó: Seres Gábor / Strava

Gábornak is kijárt a tavas-saras élményekből, a Kiskun-cross pályája ideális annak, aki kedveli a műfajt. Mellette volt olyan “szerencsés”, hogy egy szebb napokat látott Vento társult az egyik fotójához. A képek alapján jóideje aszalódik ott, érdekes, hogy senkit sem zavar.

Címlapfotó: Béry Gergely / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet