Erőpróbáló százasok és háromszázasok

fotó: Gábor Mansi Horváth / Strava

Úgy látszik, hogy a Giro és a Tour de Hongrie elég motivációt jelentett a Flowcycle Strava bringásainak is, mert csak úgy repkedtek az százasok és a háromszázasok! ?

Hirdetés

Tour de Hongrie szurkolás

Dávid megirigyelte a mezőnytől az Etyek-Székesfehérvár útvonalat és közben persze bíztatta is a mezőnyt. A 101 kilométeres körön azért több, mint 900 méter szint is van, tehát a testedzés is megvolt a szurkolás mellett. Persze ekkora élmény mellett a PR-ok is gyűltek, szóval ez nem csak emlékezetes, de hasznos kör is volt.

fotó: Dávid Töltési / Strava

Erőpróba

Időnként eljön a bringás életében az a pont, amikor kíváncsi rá, hogy mennyi van benne. Tamás is szerette volna tudni mit tud kitekerni. Benne ezúttal egy holtpontokkal tarkított 213 kilométeres kör volt közel 2000 méteres szintkülönbséggel. Jó pár érem és számos PR is belefért ebbe a 8 órás nem túl laza körbe.

fotó: Tamás Kiss / Strava

Az első százas

Az első egyben megtett száz kilométer igazi mérföldkő egy bringás életében és örökre emlékezetes marad. Koviának ez volt az első és egyből rá is húzott még 7 kilométert. ? A debreceni körhöz számos PR is társult – kívánunk Kovának még sokszor ilyen élményeket!

fotó: Kovia Rákosi / Strava

Fertő-tó kerülés

Gyöngyi József társaságában a nyárias napsütést kihasználva a Fertő-tavat kerülte körbe, ami szintén 100 kilométer feletti teljesítmény. A szép táj és a jó minőségű kerékpárutak szuper bringásélménnyel szolgálnak – aki még nem tekert errefelé, annak mindenképpen ajánlott felírnia a bringás bakancslistájára!

100 felett a Bükkben is

Attila igazi local legend a Bükkben, így az ő százas körének is ez a vidék szolgált helyszínéül. A fantasztikus emelkedők között összesen 1854 méter szint is összejött, de cserébe páratlan kilátással szolgált ez a százas Attilának. Az útba eső Lázbérci víztározó szintén mehet a bringás bakancslistákra! ?

BRM 300

Gábor sokadmagával nem érte be a százasokkal, és a 300-as távot választotta. Aki ismeri ezt a teljesítménytúrát, az pontosan tudja, hogy ezen az indulók önmagukkal szállnak versenybe. A mostani túra helyszíne a Bakony volt, és a 300-as távhoz közel 3000 méter szintet is le kellett gyűrniük a résztvevőknek.

fotó: Gábor Mansi Horváth / Strava

Borítófotó: Gábor Mansi Horváth

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet