Az elmúlt hetekben az eső és a hosszú tekerések domináltak, így ezekből válogattunk nektek egy csokorra valót.

BRM

Fotó: Bálint Gyula / Strava

Hónapról-hónapra meglepően sokan gondolják úgy, hogy jó buli 400-500 vagy akár 600 kilométert is tekerni egyhuzamban. A legutóbbi, BRM600-nál természetesen az utóbbi szám volt a cél, egészen pontosan 610 kilométer kellett tekerni Kecskemét, Kékestető, Eger, Ipolyság, Csákvár, Kiskőrös és Kecskemét érintésével. Ekkora távnál nem csoda, hogy akadt olyan klubtagunk, akinek beletört a bicskája a megmérettetésbe, de Gábornak például sikerült, közel 27 óra alatt. A BRM nem klasszikus verseny, a cél mindig egy meghatározott szintidő teljesítése, ami ezúttal 40 óra volt.

2x Balaton

Lex már megint sokat ment. Nagyon sokat. Nyilván mi is szeretjük a Balatont, sokan tekertük már körbe barátokkal, vagy akár a Tour de Pelso keretein belül, na de kétszer egymás után?? Ezek után pedig csak annyi volt az észrevételed, hogy nagyon meleg volt??? A képek tanúsága szerint a kerékpárút körülményei továbbra sem a legjobbak, de bízunk benne, hogy ez a nem túl távoli jövőben változhat.

Ezért imádjuk a Pilist

Fotó: Benczés Krisztina / Strava

Közel van a fővároshoz, gyakran egészen jó minőségű, szinte teljesen forgalommentes erdei utak: egyértelmű, hogy a Pilis. Szinte lehetetlen megunni, főleg, hogy mellette a Visegrádi- és a Budai-hegység is, ha kevesellnénk a szintet. Krisztina ezúttal elég sok mindent bejárt a fellelhető útvonalakból, érdemes ránézni egy kis inspirációért. És az a legjobb ebben, hogy ez még bőven nem minden, sok-sok jobbnál-jobb útvonal van a hegyekben.

Címlapfotó: Köves Lajos / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet