Teljesítményhajsza a köbön

fotó: Dávid Töltési / Strava

A múlt hét a hosszú és a még annál is hosszabb körökről szólt, és volt, aki még versenybe is szállt másokkal, mert nem volt neki elegendő kihívás a saját határainak a feszegetése. ? 

Hirdetés

Nagyobbacska Mátra kör

Roland igyekezett beleadni apait-anyait és sikerült is egy 164 kilométeres körre kikanyarítania a Mátra körét. Látnivalókban és szintekben is bővelkedett a menet, hiszen érintette Károlyi kastélyt, a Siroki várat, több templomot és a Salakhegyet is. Roland le is aratta munkája gyümölcsét jó néhány PR formájában és a csodás fotóit is megosztotta velünk.

Versenynap

Dávid a Südtirol Dolomiti Superbike versenyen tette mérettette meg magát Olaszországban. A lenyűgöző tájakon haladó versenytáv 140 kilométer volt nem csekély 3720 méteres szintkülönbséggel. Szuper dolog, ha az ember külföldi versenyeken is próbára teheti képességeit.

 

Bónus ringlepke a kétszázasért

Henrik egy Dunakeszi-Kékestető menetet tervezett, ami kevéssel 200 km alá futott volna ki. Hogy szép kerek legyen a vége, így a Hungaroringnél rajzolt még egy lepkét a Strava térképre. ? Így távban picivel kétszáz fölé kúszott és szintben pedig szintén kicsivel maradt el a kétezertől.

 

fotó: Radnóti Henrik / Strava

BRM600

Ferenc egyike volt a Balatonkerülő BRM600-as túra résztvevőinek. A sok helyen viharos szél a normál körülmények között is extrém eseményt még inkább megnehezítette. A teljes táv Ferencnek így 616.97 kilométeres lett és 3670 méter szintet is meg kellett hozzá mászni. Az erőpróba 26 órásra sikerült, de minden teljesítőnek jár az őszinte elismerés, hiszen ez nem mindennapi erőfeszítés volt!

fotó: Ferenc Kapros / Strava

Borítófotó: Töltési Dávid

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet