Íme az érintés nélküli féklámpa, ami irányjelzőként is működik. Kreatívan a Magnic Light nevet adták neki, ami nem meglepő miután voltak olyan szakértők is, akik azt mondták: „Ez nem lehet más, csak valami hamisítvány”.

Az innováció azonban működik, nem is akárhogyan. A működési elvhez hozzásegítenek azok a neodímium mágnesek, amik lényegében életre keltik a Magnic Light technológiáját.

Hirdetés

Az érintés nélküli kerékpárlámpák világítanak, amint a kerekek forogni kezdenek. Nincs szükség se elemre, se kábelekre. Működéséhez szabványos fékeket alakítottak át a Magnic technológiájával, majd kicserélték a fékbetéteket, az eredmény pedig: ragyogóan fénylő lámpák. A karbantartáshoz jobb esetben csak az elkopott fékbetéteket kell kicserélni, amik a legtöbb kerékpárral kompatibilisek.

Az első, valamint a hátsó kerekek fékpofáján elhelyezett lámpák minden oldalról jól láthatóak, valamint a lámpák állásszöge is könnyedén fordul az út felé az optimális láthatóság érdekében. Az irányjelzéshez csupán kétszer meg kell érinteni a jobb-, vagy a baloldali fékkart – attól függően éppen merre akarunk menni – majd a hátsó lámpák ennek megfelelően leadják a figyelmeztetést villogó fény kíséretében.

Fényjelzéssel működő sisakok – Helyettesíthetik a karjelzést?

A találmány feltalálója a német Dirk Strothmann. A termékeket jelenleg Németországban gyártják.

Hirdetés
VIAtreehugger

1 hozzászólás

  1. Üdv érdeklődni szeretnék hogy hol tudom meg rendelni az oldalon hirdetést Magnic Light kerékpár lámpát?

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet