A spanyol GT szupersztár utolsó versenye a Vuelta lesz.

Hirdetés

A Trek Segafredonál sokáig kérdés volt a spanyol Vuelta részvétele, lévén egy Contador számára kevésbé sikeres Tour de France után inkább a csapat sprintereinek (például Degenkolbnak) jobban fekvő sort akartak indítani a Spanyol Körversenyen. Végül Contador úgy döntött, pályafutása utolsó versenye lesz a Vuelta, így nem csoda, hogy találtak helyet neki a csapatban.

Contador Instagramján jelentette be a döntést egy videóban. Így fogalmazott: „Üdv mindenkinek! Két dologról szeretnélek tájékoztatni titeket. Az első az, hogy indulok a Vueltán, a második pedig, hogy ez lesz az utolsó versenyem profi kerékpárosként. (…) Boldogan jelentem ezt be szomorúság nélkül. Jól megfontoltam ezt a döntést és nem hiszem, hogy találhatnék jobb helyszínt a búcsúra, mint a hazámat. Biztos vagyok benne, hogy egy óriási három hétnek nézünk elébe.

Ebben mi is biztosak vagyunk.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet