A hét eleji viharos szél sokakat kényszerített Zwift pályára, és úgy tűnt, csak a legelszántabbak vágtak neki az utaknak odakint. Róluk szól az eheti Strava híradó.

Hirdetés

A kemények közé tartozott Szabi is, aki egy látványos, fotókkal megtűzdelt, szépen kibővített Tisza-tó kört tett meg. A táv összesen 176,3 km lett, ami kiemelkedő teljesítmény volt a hét eleji, szeles időjárási körülmények között. Érdemes megnézni a többi fotót is!

Fotó: Nagy Szabi / Strava

A múlt hét elszántsági versenyében Ferenc Antal is az élen végzett, ő ugyanis az Ajka melletti meddőt vette célba, nem kevesebb, mint 22-szer! 😊 Így a kissé monotonnak tűnő körön egy igen tekintélyes 2109 m szintet is összebringázott gyorsan – amihez ezúton is gratulálunk neki.

Fotó: Ferenc Antal / Strava

Anikó pedig a Pap-rétre bringázott fel. 75.58 km-es útvonalát már többen ismerhetitek, hiszen a népszerű bringás célpontok közé tartozik.

Fotó: Anikó Bányai / Strava

Ezen a héten Dávid képviseli a fekvőbringások táborát. Hozott egy 87.91 km-es Balatonfüred – Zánka körüli ride-ot 1007 m szinttel.

Fotó: David Seffer / Strava

Az eheti utolsó (na nem úgy! 😊 csak a híradóban😊) pedig Csenki Csaba, aki többedmagával a hétvégére jött jó időt kihasználva gyűjtött néhány alapozó kilométert és szintet a Pilis emelkedőin. Összesen 114,25 km lett a táv, 1184 m szinttel. Útvonalukban szerepelt Csobánka, Pomáz, Dobogókő, Pilismarót, Visegrád – csupa ismerős és kedvelt helyszín. Te mikor indulsz útnak?

Címlapfotó: Csenki Csaba / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet