Maxoljuk ki a nyári élményeket!

Fotó: Szabolcs Bazsó / Strava

Az elmúlt héten is gyűjtötték az élményeket a Flowcycle Strava csoportjának tagjai. Volt, aki Hollandiába ment várost nézni, valaki a siklóernyősöket csodálta a haverokkal, más meg felfalta a Balaton-felvidéket. A kevésbé szerencséseknek pedig elnyelte az út a bringáját! ? 

Hirdetés

Egy kis északi chill

Gyusza Hollandiában járt és kicsit elmerült a holland életérzésben – persze bringával. Elidőzött egy gumikacsa boltnál (?!) és leruccant a tengerpartra is, ahol a medúzákkal teli parton a kerékpárja is megpihent kicsit. Amikor elfáradt, akkor pedig természetesen fish & chipsszel töltötte fel az energiaraktárait. Igazi chill hangulat északi módra.

Négyen a hegyen

Szabi a barátaival hódította meg a HHH-t és élvezték a közös bringás élményt. Feltekerni a hegyre, majd gyönyörködni a siklóernyősökben és a kilátásban valóban nem tűnik kellemetlennek. ? A táv ugyan csak 30 kilométer volt, de közel 1000 méter szintemelkedéssel azért kerékpáros edzésnek sem rossz.

Fotó: Szabolcs Bazsó / Strava

Végigkóstolni a Balaton-felvidéket

Ferenc igazi gourmet! A bringázás mellett odafigyel arra is, hogy különleges gasztroélményekkel is kényeztesse magát tekerés közben. A Balaton-felvidéken tett 145 kilométeres körén is gondoskodott a megfelelő étkekről és italokról. Tihanyban sörözött, Füreden az édességekre szánt némi időt, majd Vigántpetenden jöhetett egy babgulyás. Hát igen, élni tudni kell! ?    

Fotó: Antal Ferenc / Strava

Esős élmények a Bükkben

Csaba vizes élményeket gyűjtött a múlt héten a Bükkben. Azonban a szakadó eső egyáltalán nem vette el a kedvét a folytatástól, így összejött a 100 kilométeres kör neki is. Amíg nagyon esett, addig igyekezett egy esőbeálló alatt átvészelni az égi áldást, amiért a sejtelmesen ködös erdő látványa bőven kárpótolta később.

Sokkoló nyomkeresés

Márk emlékeiben klassz utak éltek a tavaszi tekerésekről, így Győr környékén újra nekivágott a felfedezésnek. Sajnos járhatatlan utak, égigérő gaz és egyéb „finomságok” vártak rá a korábbi élmény helyett. Egy dologra biztosan jó volt ez a tekerés is: megmutatja a többieknek, hogy milyen szerencsések, mikor klassz utakon gurulhatnak! ?

Fotó: Adorján Márk / Strava

Címlapfotó: Szabolcs Bazsó / Strava


Gyűjtsétek a bringás élményeket továbbra is, és osszátok meg velünk őket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet