Izgalmakra legjobb gyógyír, ha bringára pattansz

Fotó: Antal Ferenc

Hihetetlen izgalmas volt az elmúlt hét minden bringásnak. Tour de Hongrie, Valter Ati – eseményekben nem volt hiány! Ezt a feszültséget pedig különböző módokon vezették le a Flowcycle Strava csoportjának bringásai. Van, aki erdőt járt, van, aki az országutakat rótta, volt aki szurkolni ment, és volt aki tiszteletkört tekert.

Hirdetés

Kab-hegy a kéken

Ferenc a kéktúra útvonalán vette célba a Kab-hegyet, és elámult a tavaszi erdő szépségén. Szerinte most mutatja legszebb arcát az erdő, de valójában minden évszaknak meg van a maga varázsa. Még egy robogó őzcsapatot is sikerült lencsevégre kapnia. A 43 kilométeres tekerés igazán idillikusra sikeredett.

One day summer 

Judit kihasználta a nyárias napsütést és kikapcsolódásnak természetesen a bringázást választotta. Útra kelt a végeláthatatlan repcemezők irányába és 80 kilométerig meg sem állt. Még a hírhedt körpofaszél sem tudta kedvét venni, hogy végigtekerje a kiszemelt távot. Jól megérdemelt koccintással zárta nyárias bringázását.

A szegmensvadász

Arnold vérbeli versenyszellem! Reggel a királyi trónon ülve észrevette, hogy a házuk közelében van egy eddig fel nem fedezett szegmens. Mit tesz ilyenkor egy bringás, aki imád nyerni? Rárepül a szegmensre és megszerzi a KOM-ot! ?

Fotó: Pölöskey Arnold / Strava

Tour de Hongrie szurkolás

Dávid a srácokkal közel 150 kilométert tekert nem kevés szinttel, hogy szurkolhassanak egy hatalmasat a Tour de Hongrie mezőnyének. Közben nem feledkeztek meg a KOM-ok eltemetéséről sem ? Természetesen a szénhidrátok visszatöltéséről is gondoskodtak némi elemózsia és sör elfogyasztásával menet közben.

MagliaDiRosaRide

Péter sokunkkal együtt körömrágós, és hihetetlen pillanatokat élt meg a héten Valter Atinak köszönhetően. Ő egy feszültséglevezetős, nem tervezett körrel tisztelgett a megszerzett rózsaszín trikónak.

Fotó: Péter Csizmadia / Strava

Címlapfotó: Antal Ferenc/Strava


Tapossátok lelkesen a pedálokat, és osszátok meg velünk, hogy merre jártatok a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet