Bringás reggeli, szobortúra és őszi erdő

fotó: Gönczi Balázs / Strava

Az elmúlt héten is élménygazdag utakon tapostátok a pedálokat. Eső, vagy épp őszi napsütés, kinek miből jutott több.

Bringás reggeli

Hirdetés

A múlt héten az autómentes világnap apropójából több helyszínen is tartottak bringás reggelit. Tamás a pécsi helyszínre érkezett kerékpárral és finom falatokkal indította autómentes napját. Ő volt akkora mázlista, hogy mindezt 17 fokban és napsütésben tehette meg. ?

fotó: József Tamás / Strava

Koldoko Tour

A Kolodko szobrocskákat sokan szeretik megcsodálni a fővárosban is. Balázs ezúttal kifejezetten egy szoborgyűjtő túrára indult a budai oldalon. Öt szobrocskát is meglátogatott, így újabb képekkel gyarapodott a gyűjteménye. ? Főkukac, Rubik kocka, a szomorú tank, a felhúzható Trabant és az egyszer volt Budán kutyavásár nevű alkotások kaptak helyet a 15,61 kilométeres túrában.

Szarvaskő

Ferenc esőben vágott neki a túrájának Egerben. Még a lánc is leesett neki útközben, de egy finom gyros adta energiával megcsinálta az 1000 méteres szintemelkedést Szarvaskőig. Ugyan sár az akadt és a nap sem sütött, de élmény az így is akadt bőven a közel 50 kilométeres túrán.

fotó: Rácz Ferencz / Strava

Esős erdei flowride

Erzsébet szerint van az a sár, amit még lehet szeretni. ? Neki is vágott az eső ellenére az Kőszegi-hegység erdeinek. Szalamandrák, gombák és sejtelmesen bujkáló fák az őszi erdőben – ezek mind felejthetetlenné tették ezt a 38 kilométeres flowride-ot.

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Gönczi Balázs

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet