Az elmúlt héten csodálatos zúzmaravilággá változtak a magyarországi erdők, nem is kell túl magasra menni, hogy igazán egyedi hangulatban teljenek a kilométerek. Ha még nem voltál, adunk egy kis képes ízelítőt Strava csoportunk jóvoltából. Siess, pár napig még biztosan élvezheted!

Csak a zúzmara kedvéért

Fotó: Bányai Anikó / Strava

Anikó rögtön olyan bringásunk, aki bevallottan a látványra ment. A budapesti Hármashatár-hegy láthatóan sűrű ködbe és zúzmarába burkolózott.

Jégvar@zs 2.0 ❄️

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

A 2017-2019-es időszakban legjobb fotó kategóriában nyert Zsolt sem hagyta ki a különleges időszakot. Az orrfújás viszont a beszámoló szerint nem veszélytelen dolog ilyen jégkatlanban.

“a fehérségben valóban könnyen veszti el az ember a tájékozódó képességét”

Fotó: Szakács Krisztián / Strava

…Mondja Krisztián, és látva az elmúlt napok tejfehér ködjét, átérezzük a helyzetet. Ebben az időben akár lassú tempó mellett is találunk kihívást magunknak, hiszen még a szokásos traileken érhetnek bennünket meglepetések.

Címlapfotó: Seres Gábor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet