A 14-szeres magyar bajnok és csapata új YouTube kampányt indít, ahová 18 év alatti extrém sportolók jelentkezhetnek.

Hirdetés

A feladat egyszerű. Csinálj egy 1,5-2 perces bemutatkozó videót magadról, majd küldd el Hegééknek február 20-ig. Ha végeredményben téged találnak a legjobbnak, 100 ezer forinttal támogatják a 2018-as versenyszezonodat.

Fontos, hogy a bringások közül csak triálosok és BMX-esek jelentkezhetnek, a downhill ezúttal kimarad a repertoárból, mert a szervezők számára fontos, hogy a későbbi fordulók során a mutatványokat zárt pályán is be lehessen mutatni. Az említett bringás műfajokon kívül deszkások és rolleresek jelentkezését is várják.

A jelentkezés részletei:

1. lépés: Készíts magadról egy videót, ami kb. 1.30-2 perc legyen. Mutatkozz be a videóban / név, életkor, mit sportolsz, mi a célod és egy kis személyes rész / majd a többi részben szeretnénk látni téged extrém sportolás közben is!

2. lépés: Töltsd fel a videót a saját Youtube csatornádra a következő néven: Support Me – Neved ( pl. Kis István ). Ne rakjatok zenét a videó alá vagy csak olyan zenét válasszatok ami nem jogvédett! ( no copyright )

3. lépés: Küldd el e-mailben a neved, életkorod, sportod és a youtube videót linkjét a spmhegeshow@gmail.com – címre és mi visszajelzünk neked, hogy elfogadtuk a jelentkezést!

4. lépés.: Az email mellett a jelentkezésed akkor válik hivatalossá ha a videónk alá kommentben is elküldöd a neved és bemásolod a videód linkjét! Ez azért kell, hogy minden versenyző és néző meg tudja nézni a videódat!

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet