Nincs több vénasszonyok nyara, végérvényesen is ránk köszöntött a tél, a következő Strava híradót már decemberben írjuk. Addig is nézzük, csoportunk tagjai hogyan sütkéreztek utoljára a novemberi napfényben.

Hirdetés

Kőleány

Fotó: Szabó Sándor / Strava

Úgy tűnik Nemti egyik látványosságát montival is meg lehet közelíteni, legalábbis Sándor fotói ezt tanúsítják. Ha arra jársz, akkor már a sárkánysziklát se hagyd ki 😉

#crossforbreakfast

Fotó: Hugauf Marcell / Strava

A hideg, nedves idő sokakat elriaszt a bringázástól, egy másik réteget viszont pont ezek a körülmények csábítanak ki a szabadba. A Hajógyári-szigeten már rendszeresek a cyclocross edzések, könnyű belebotlani egy nagyobb társaságba. A cyclocross történetéről ebben a cikkünkben írtunk korábban.

Templomok közötti szaladgálásnak indult, ma tömegsport rendezvény

Tour de Málaga

Fotó: Palotai Péter / Strava

Peti a következő heteket Málaga környékén tölti, kifejezetten azzal a céllal, hogy bringás túraútvonalakat fedezzen fel. Brutál szintek, elvetemült tájak, pálmafák…Egyszóval érdemes követni.

Egészségügyi rájd

Fotó: Érsek Tamás / Strava

Az óbudai kerékpárút szentlélektéri végét lassan benépesíti a karácsonyi vásár, de Tamás nem csak ezt, hanem az új gátat is lencsevégre kapta nekünk. Talán már nem kell sokat várni, hogy az EuroVelo részét is képező kerékpárút a hozzá méltó minőségben pompázzon.

Edzés végén elütöttek

Sajnos az elmúlt héten több balesetről is láttunk bejegyzést a Straván, ezek közül talán kiemelkedik Attiláé, aki olyan széljegyzettel jegyezte meg, hogy az edzés végén elütötték, mintha ez mindennapos lenne 🙁 Attila szerencsére jól van, de ti ti vigyázzatok magatokra!

Címlapfotó: Papp László / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet