Januári hó és fagy

fotó: László Benke / Strava

Az elmúlt héten a legtöbbünknek mínuszok jutottak – a szerencsésebbek hóban is tekerhettek. Az igazán mázlisták pedig Tenerifén taposták a pedálokat. 😊 

Hirdetés

…… flow

Kisípolni nem tudjuk, így csak kipontoztuk a flow hevében született csúnya szavakat. 😊 Dávidot ugyanis teljesen magával ragadta a friss hóesés okozta élmény és korhatáros szavakkal írta le érzéseit. A Nagykőrös-Kecskemét útvonalon élvezte a téli útviszonyokat egy 44 kilométeres flowride-on.

fotó: David Sinko / Strava

Tél van ride

Péternek hó ugyan nem jutott, de nagyon fázott edzés közben. A 68 kilométeres tekerésre nem öltözött kellően melegen, így már elég hamar elkezdtek lefagyni az ujjai. Később már nemesebb testrészeit is féltette a fagytól, de egy tartalék csősállal mentette a menthetőt. 😊 Vegyétek komolyan a telet, öltözzetek melegen!

fotó: Péter Csizmadia / Strava

10 dolog amit csak a téli bringások tudnak

Havas gravel

László barátjával indult egy jó kis havas gravel túrára Ballószög környékén. A mínusz fokok őket sem kímélték, de legalább hóban tekerhettek a 42 kilométeres körön.  

Szenzációs havas

László kiélvezte a keleti országrészbe jutott havat és egy igazi téli kört tekerhetett Nyíregyháza környékén. Melege ugyan neki sem volt, de a havas táj szépsége bőségesen kárpótolta a hideg időért.

Aki nem szereti a havat

Míg hazánkban a szerencsésebbek hóban, a kevésbé szerencsések fagyban tekertek, addig János Tenerifén taposta a pedálokat. A képeken a szokásos tengerpart, napsütés és ideális bringás körülmények keltenek bennünk vágyakozást a hosszú nyári tekerések után. János pedig helyettünk is mászta az emelkedőket 76 kilométeren át. Kitartás, csak pár hónap és újra itt a nyár nálunk is! 😊

Borítófotó: László Benke

Tartsatok velünk idén is minden évszakban! Osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában – inspiráljuk egymást még több tekerésre 2022-ben is!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet