Mivel szeretjük a környezettudatos megoldásokat, örömmel mutatjuk be nektek a Medence Design táskáit, melyek közül jó néhány bringástáskaként is hordható. Ideje másképp nézni az eddig hulladékként kezelt reklámmolinókra!

Hirdetés

Vegyük szemügyre az alapanyagokat

A medence re+concept márka egyedi táskái az újra- és továbbfelhasználás jegyében születtek. A márka alapkövei az újra-  vagy továbbhasznosított minőségi ipari alapanyagok, melyeket gondosan válogatnak, és tisztítanak felhasználás előtt.

A cég Magyar Gergő vezető designer vezénylésével tervező- és modellező műhelyeiben évente 1600 kg használt reklámmolinót és 800 m2 jármű- és textilipari technikai vászonmaradékot dolgoz fel.

Egyediség

A 2006 óta folyamatosan fejlesztett táskák kiváló minőségük mellett szuperül néznek ki, és abszolút hordhatóak. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog még egy ugyanolyan táska szembe jönni veled az utcán: minden termék egyedi.

A táskák készítése mellett cégek, szervezetek számára is alkotnak molinóból újrahasznosított termékeket, csomagolásokat, reklámajándékokat.

Kerékpáros szemmel nézve

A biciklistáskáik nagyon menőek, és strapabíróak, hiszen vízlepergetőek, és ellenállnak az UV-sugaraknak.

A hátadon a helyük

Az újrahasznosított anyagból készült hátitáskák bővíthető roll-top felsőrészükkel járulnak hozzá, hogy tényleg mindent magaddal tudj vinni. Választhatsz hozzájuk laptop zsebet, és sokzsebes táskarendezőt is.

A 20 literes MALHA táskák alapanyaga gyári maradék textil és teherautó ponyva/reklámponyva. 3 külső, és 2 belső zsebbel rendelkeznek. Ha pedig egy kisebb táskára van szükséged, akkor a napernyő vászonból készült 12 literes TESO hátitáska lesz a neked való társ kerékpározás közben.

Praktikus övtáska

A Bob fantázianévre hallgató övtáska bírja az erős igénybevételt, hiszen alapanyaga, a cabrio- autotető textil is erős igénybevételre lett tervezve. 2 belső zsebbel, vízálló külső zipzárral, és a kerékpározáshoz egy extra hevederrel is rendelkezik. Ha vagányabb színekre vágysz, akkor is megtalálod a nekedvaló darabot.

Táska készítő workshop a kreativitás jegyében

Ha a kreatív alkotáshoz is kedvet kaptál, akkor részt vehetsz táskakészítő workshopon is.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet