Az elmúlt hetek Strava híradói főként a túlélés jegyében teltek, no meg abban is, hogy vajon mihez lehet kezdeni a nehéz téli hetek alatt a bringa mellett. Vannak, akik tovább küzdenek a havas időben is, másokból viszont egészen kreatív vizekre eveznek.

Hirdetés

Marry me

Ugyan a Strava híradókban az elmúlt hét eseményeire szoktunk szorítkozni, de Gergő olyan effortot küldött nekünk, ami miatt simán kivételt teszünk. Bár a bringázás címe szerényen Afternoon Ride maradt, a kirajzolt útvonal önmagáért beszél. Persze, az az igazi, ha ezek után happy enddel is végződik a történet és Gergő szerencsére nem hagyott minket kétségek között, hiszen a kommentszekcióból kiderül: “She gave me kudos“.

Cx ob

Fotó: Magicz Dávid / Strava

Ahogy arról nem rég említést tettünk, vasárnap Miskolcon rendezték a cyclocross országos bajnokságot. Csoportunkból is szép számmal indultak el a versenyen, Kusz Mátyás a Master I. kategória győzelmét is elhozta. Szép munka!

Ez történik egy másnapos bringással

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Bár nem tudjuk pontosan, hogy a másnapossággal kapcsolatos megjegyzés a leírásban az előző napi edzés vagy az alkoholbevitelt miatt van, az minden esetre tény, hogy Zsolt Focus bringája lassan a Strava híradók egyik kabalatárgya lesz. Nem tehetünk róla, a fotók amellett, hogy mindig minőségiek, magukban hordozzák azt a szabadságérzetet, amit csak a bringa tud megadni nekünk. Köszi ezúttal is!

Hó és napsütés

Fotó: Ferenc Antal / Strava

A hárskút végét jelző táblával már hetek óta szemeztünk, de végre bekerülhetett az összeállításba. Ferenc többször is fotózkodott már ezen a helyszínen, ahol úgy tűnik, a hét végi nagy felmelegedés ellenére is egészen sokáig maradt hó. A fotózkodás mellett azért lett egy háromórás bringázás is, ami nyolc fokban talán már nem is olyan extrém.

Kergetőzés a vadászokkal

Fotó: Péter István / Strava

Nekünk bringásoknak talán az erdészeti magánutak a legnagyobb kincsek. Autóssal ritkán találkozunk a táj szinte mindig pazar és sok helyütt az útminőség is hibátlan. Keksz akkor kerül a levesbe, ha akkor vadásznak kedvelt útvonalunk környékén, amikor arra járunk. István is így járt, így egy kicsit kalandosabb lett a bringázása, mint általában. Mi azzal kompenzálnánk, hogy a kilátót rátesszük a legjobb bringás helyeket bemutató térképünkre 😉

Címlapfotó: Béry Gergely / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

1 hozzászólás

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet