Egyre több bizonyítékot kapunk arra, hogy bringázni még olyan helyzetekben is kifizetődő lehet, amikor úgy tűnhet, elég patent a tömegközlekedés.

Békás időfutam

Fotó: Neer Ildikó / Strava

Népes Strava csoportunk ismét versenylázban égett, ezúttal a Békás időfutam volt terítéken, ahová többen is ellátogattatok a hétvégén. Ildikóék fellegvári láblógatással kötötték össze a verseny megnézését, Krisztina pedig hozott egy korosztályos harmadik helyet is.

Hirdetés

János-hegy és a roncs

Fotó: Szamos Márton / Strava

A budapesti János-hegy kedvelt helye a bringásoknak. Forgalommentes útjaival, sokféle montis ösvényeivel, durva kilátói felfutójával alapvetésnek számít a környéken élő kerékpárosok számára. Márton képei viszont egy újabb nevezetességről árulkodnak. Vajon mi történt szerencsétlen Daewoo Nubirával, hogy így végezte?

Életed első Dumouline

2017 óta tudjuk, hogyan nevezzük azt, amikor valami félremegy a táplálkozással és jobb lehetőség híján valahol út közben kell megoldani azt a feladatot, amit egyébként legnagyobb magányunkban szoktunk.

Kiderült, mi okozta Dumoulin nagyszünetét

Pápai Ádám úgy tűnik le kellett, hogy másolja a holland Giro-győztes műveletét, ami tekintve, hogy csapatával, az Epronex – BSS Oillal éppen a Marokkói Körversenyen tekernek, nem annyira jó hír. Szerencsére Ádám nem adta fel, és az Epronexnek is elég jól megy, a negyedik szakaszon Pályi Csaba benne volt a nap elmenésében és végül a nyolcadik helyen zárt.

Kipróbáltam a montival munkábajárást

Véget ért az M3-as metróvonal északi részének felújítása, máris folytatják a déli oldallal. Ugyan Vivien látszólag pont megússza az ezzel járó bonyodalmakat, ilyen, relatíve hosszú távon (25 km) impresszív, ha gyorsabb a tömegközlekedésnél még montival is. Szóval hajrá dél-pestiek, pattanjatok át ti is bringára – ha eddig még nem tettétek meg!

Címlapfotó: Seres Gábor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

 

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet