Mindenkinek meg van a legkedvesebb időszaka az edzéshez, és van, akinek bizony a reggel az. Aki kevésbé ébred könnyen, az ámulva nézi, hogy mások a nap ilyen korai óráiban róják köreiket. Múlt heti válogatásunk Strava csoportunk tagjaitól a reggeli lovasokról szól – nézzük, ki szeretett korán kelni! 😊

Hirdetés

Van, aki munkába megy reggel bringával, ezért kel a nappal és pattan nyeregbe. Szerencsés párosítás a testedzést kombinálni a közlekedéssel, így, ha már úgyis munkába kell menni – tegyük azt bringával, ha lehet!

Fotó: Kutas Attila / Strava

Az igazán szerencséseknek nem csak sima morning ride jut, hanem egyenesen good morning ride! 😊 Erzsébet is a mázlisták közé tartozott a héten, hiszen egy csodaszép helyen sikerült rekordokat döntenie míg mások még az igazak álmát aludták.

Fotó: Pénzes Erzsébet / Strava

Aki nem elégszik meg holmi kis köröcskékkel, az beveszi a Visegrádi hegységet, a Börzsönyt és még a Cserhátot is egy izmosabb reggeli edzés alkalmával, mint ahogy ezt Gergő is tette a héten. Itt már egy-két PR is került a távba, csak hogy emeljük a szintet.

Fotó: Rácz Gergő / Strava

Van, akinek pedig még a hazai terep sem elég, és még covid idején is bevállalja a határátlépést egy jó kis reggeli edzőkörért. A kicsivel több, mint 100 km-es körön 841 m szintkülönbség várt Sándorra, aki azért néhány PR-t is bevarázsolt határontúli kis kiruccanásába.

Fotó: Szabó Sándor / Strava

Végül – de nem utolsó sorban – vannak, akik már reggel is szeretnek a fellegekben járni. Vilmos is ezt a korai napszakot választotta bakonyi magaslati kalandjához – ahol össze is kerekezett 1261 méternyi szintkülönbséget is, míg mások még az igazak álmát aludták. Meglátogatta a Kőris-hegy ikonikus golflabdáját is, a radarállomást.

Fotó: Paár Vilmos / Strava

Ha a fenti listából kimaradt a Te reggeli köröd, akkor csatlakozz a Flowcycle Strava csoportjához – lehet, legközelebb a tiéd is bekerül Strava híradó válogatásunkba! 😊

51 indok amiért idén többet fogsz bringázni

Címlapfotó: Kutas Attila / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet